Wetenswaardigheden en huisregels workshops:

Createlier Kapilotje bevindt zich op de eerste verdieping van onze schuur naast ons woonhuis. De verdieping is bereikbaar via een trap binnendoor. Per workshop 4-8 deelne(e)m(st)ers.

De entree voor een workshop +  koffie/thee of limonade en “iets lekkers” is € 6,00Dit is dus exclusief de materiaalkosten die per workshop verschillen!Als jij je hebt ingeschreven voor een workshop, ontvang je eerst een  tikkie a € 6,00Op de avond zelf betaal je dan nog de materiaalkosten.± 1 week voor de workshop datum ontvang je een herinnering/ bevestigings mail van mij.

Mocht je door omstandigheden niet aanwezig kunnen zijn op de workshop probeer dan eerst zelf een vervanger te vinden en geef dit tijdig aan mij door. Of informeer bij mij of er iemand op de reserve lijst staat. Lukt dat niet dan ben je helaas je inschrijfgeld kwijt. Als de workshop die je volgen al vol is kan je geplaatst worden op de reserve lijst. Je kunt dan inspringen bij uitval of bij voldoende animo wordt in overleg een extra datum geprikt.

Leuk idee voor verjaardag, Sint of Kerst: Geef een cadeaubon of workshop van createlier KAPILOTJE of geeft een kadoverpakking met een Cadeau bon.

wpc69e25cd_0f wp142722cc_0f

Kom gerust eens kijken om te zien wat er allemaal kan, wel eerst even afspraak maken 0182-375354 / 06-40409705

To Top