De Kinderfeestjes Mogelijkheden en prijsberekening: € 30,00 per feestje + materiaalkosten x aantal kids. 

Voor alle items heb ik een gemiddelde van de materiaalkosten berekent zodat er nu één dezelfde prijs is voor alle items. Dit zal het kiezen makkelijker maken!

Bij een kinderfeestje kunnen de kinderen rekenen op een lekker glas limonade en een versnapering!

LET OP:OP DIT MOMENT WORDEN ER HELAAS GÉÉN KINDERFEESTJES MEER INGEPLAND !

MEMOBORD MDF

van 30 x 40cm met daarop een schoolbordje van 15 x 15 cm waarop je kunt schrijven. Verder beplakt met servet naar eigen keuze en afgewerkt met acrylverf. Uiteraard krijg je er een krijtje (aan een koordje) bij. Op dit wandbord kan ook een spiegel geplakt worden ipv het schoolbordje

KOSTEN: € 8,00 per kind

WANDSPIEGEL MDF

Van 30 x 40 cm met daarop een spiegeltegel van 15 x 15 cm. Beplakt met servet naar eigen keuze en afgewerkt met acrylverf. Erg leuk om te doen en prachtig resultaat.

KOSTEN: € 8,00 per kind

GELUKSHANGER

Een kleurige en geurige hanger voor in je kamer. We verven een aantal houten kralen in kleuren die je zelf het allermooiste vindt óf die het beste bij je kamer passen. Vervolgens kiezen we er bijpassend lint en wax-koord bij. Tot slot zetten we alles in elkaar en hangen er nog een geurend zeepje en een leuk bedeltje met tekst aan.

KOSTEN: € 8,00 per kind

KAPILOTJE

Van een bloempot, een houten hoofd, chenilledraad, verf, een beetje kunstgroen, bloemetjes, glimmertjes en een windgongsetje, maken we een popje om op te hangen.KOSTEN: C 8,00 per kind

MASKER

We gaan een bestaand masker van geperst papier versieren met verf, bloemenponsjes van gekleurd designpapier, wikkeldraad of chenilledraad en heel veel strass steentjes. KOSTEN: € 8,00 per kind

FOTOS 4-EVER

Een heus mini album met als basis 5 bierviltjes en 2 ringen. De rest is helemaal afhankelijk van je eigen fantasie en creativiteit. We gaan plakken, scheuren, verven, stempelen en nog véél meer. Een albumpje om te bewaren, voor altijd! Foto’s meenemen mag maar hoeft niet, die kunnen er later ook nog in.

KOSTEN: € 8,00 per kind

MOZAIEKSPIEGEL

We gaan eerst een beetje verven en plakken om de spiegel gekleurde mozaïeksteentjes. Dan nog even voegen….met operatiehandschoen aan!!

KOSTEN: € 8,00 per kind

SPAARHUIS

Een houten vogelhuis, mallen, lijm, papier, naald en draad, schaar, potlood, kwast, verf,ponsen, splitpennen, stempels, inkt, lint, allemaal nodig om deze leuke blikvanger te maken Ssssssssssssstt, niet verder vertellen: Je spaargeld past er makkelijk in!! (en kan er ook weer uit!!)

KOSTEN: € 8,00 per kind

To Top